Login

Log in using your Facebook account

login facebook

Don´t you have an account?

Mitja hora (i un epíleg)

Project widgets

Vertical

<iframe src='https://www.lanzanos.com/apoya/2445/1/' width="200" height="285" frameborder='0'> </iframe>

Horizontal

<iframe src='https://www.lanzanos.com/apoya/2445/0/' width="334" height="110" frameborder='0'> </iframe>

Loogic Partners

En Loogic creemos en las personas y creemos que cuanto más cerca de ellas estemos, más podremos ayudarles y más podrán ayudarnos. Nosotros estamos limitados, somos un equipo magnífico pero que no llegamos a todas partes. Queremos tener personas que nos ayuden, sea de forma individual o desde empresas, que compartan la filosofía de Loogic y quieran ayudar a emprendedores, startups e inversores.

Nuestras áreas de acción son amplias, si crees que puedes ayudarnos en alguna de ellas, crees que puedes llevarlas a aquellos a los que nosotros no llegamos, queremos conocerte.

Loogic engloba:

Mitja hora (i un epíleg)


Introducció


Mitja hora. Exactament. La pel·lícula narra en gairebé hora i mitja el que ocorre en només trenta minuts. Per a això s'utilitza el temps amb precisió i subtilesa a fi de construir el relat cinematogràfic sobre uns fets que tenen lloc simultàniament, en espais diferents però propers. Els esdeveniments, aparentment inconnexos al principi, deixaran de ser-ho a poc a poc, amb la complicitat de l'espectador (qui, des del primer minut, es descobrirà construint la història, com si d'un mecano o un puzle es tractés). A la seva imaginació toca completar una obra que, sens dubte, li atraparà des del primer moment, mantenint-ho a la vora del seient fins al plànol final.


El productor


Raúl de Juan va néixer a León fa trenta-sis anys. És Llicenciat en Economia i Master en Gestió Internacional de l'Empresa. Trilingüe, amb domini de l'anglès i el francès, ha desenvolupat la seva activitat professional com a Assessor d'Inversions, Director Financer, o Consultor Internacional en països com Vietnam, Austràlia, Guinea Equatorial i Senegal. Durant els últims cinc anys ha treballat a León, primer com a Responsable de l'Àrea Comercial a una empresa industrial, centrant la seva activitat en la potenciació internacional de la companyia. En l'actualitat és Gerent del seu propi projecte empresarial i Consultor de Comerç Exterior.


El director


Epigmenio Rodríguez va néixer a Taranilla, León, fa 61 anys. Mestre, Economista, Master of Business Administration i amb ple domini de l'anglès, ha sigut professor i director a diversos centres educatius, incloent l'Institut Espanyol a Londres. També ha estat Assessor Tècnic del Ministeri d'Educació, així com Consultor de la Unió Europea en projectes de Cooperació per al Desenvolupament a Centreamèrica. En els últims anys ha vingut desenvolupant la seva faceta creativa tant al cinema com a la literatura, amb les següents obres: Guionista, director i productor del curtmetratge Les becicletas, amb excel·lents crítiques, reconeguda en nombrosos festivals i premiada a algú. Autor del llibre de viatges, en dos volums, León sin prisa. Autor de la novel·la El color de las hayas, primera de la trilogia De Infernis. La segona novel·la d'aquesta trilogia, El sol entre los rascacielos, s'acaba de publicar a l'abril de 2015.


Vídeo de presentació del projecte


https://youtu.be/7iXbB8Ir8fA


Localitzacions


Aproximadament un setanta-cinc per cent de la producció es realitzarà en espais exteriors. El seu rodatge tindrà lloc a Mansilla de las Mulas, localitat situada a només divuit quilòmetres de la ciutat de León, i l'ajuntament de la qual ha mostrat des del primer instant el seu suport al projecte. Una seqüència dels exteriors es rodarà a la ciutat de León. Pel que fa als interiors, es rodaran a Valdefresno, amb el suport i ajuda de l'ajuntament, així com a l'esmentada Mansilla de les Mules i a la ciutat de León.


Benefici social


León és una ciutat amb una molt destable vida cultural, a la literatura i en la majoria de les arts. Però no tant al cinema, donades les dificultats objectives per al seu desenvolupament i l'escàs suport que aquesta activitat rep. Fenomen, d'altra banda, comú a la resta d'Espanya. L'escassa activitat cinematogràfica (i pràcticament nul·la pel que fa a la realització de llargmetratges) fa que un projecte tan cooperatiu com aquest es converteixi en una plataforma, i suposi una oportunitat (com ja va ocórrer al seu moment amb la realització de Las becicletas) per a joves que estan intentant trobar un camí en aquest món, així com per a tècnics i altres. En concret:


- Alumnes de les Escola Municipal d'Arts Escèniques.


- Antics alumnes de l'Escola de Cinema de Ponferrada.


- Alumnes i antics alumnes dels mòduls de Realització Audiovisual que s'imparteixen a León i Ponferrada, així com a les províncies properes.


- Actors.


- Aficionats en general.


D'altra banda, el marcat caràcter cooperatiu i solidari del projecte, a més de constituir en si mateix un al·licient i un incentiu (en ser percebut, en bona mesura, com a propi), contribueix a realçar el valor del treball en equip i l'esperit emprenedor com a eines per afrontar els desafiaments del món d'avui.


Finançament


Al voltant d'un cinquanta per cent del pressupost de la pel·lícula es cobrirà amb col·laboracions desinteressades. Entre aquestes s'inclouran part de l'equip tècnic i artístic, actors, assistents i becaris, catering, perruqueria i maquillatge, vestuari, attrezzo, suport a la producció. Tots aquells que no percebin remuneració, sí rebran, en canvi, un dret de participació, en percentatge, dels possibles beneficis futurs de la pel·lícula. L'altre cinquanta per cent del pressupost, aproximadament, es destinarà a: remuneració de responsables d'àrea i membres qualificats de l'equip tècnic; lloguer d'equip i adquisició de material; postproducció, incloent edició d'imatge, música, so i subtítols; publicitat; participació en festivals.


Pel que fa a les fonts de finançament, s'han sol·licitat ajudes a diverses institucions públiques. D'alguna d'elles s'espera una resposta positiva, ja anticipada de paraula, tant en ajuda financera com en espècie. Pel que fa a la present campanya de crowdfunding, la quantitat que esperem recaptar és la bàsica estimada perquè el projecte sigui viable amb una qualitat adequada. Per a l'establiment d'aquesta quantitat s'ha tingut en compte l'estimació d'altres possibles ajudes, així com la valoració de les diverses col·laboracions que al moment de l'engegada d'aquesta campanya són ja una realitat. Si la quantitat recaptada supera l'establerta, els diners s'invertiran en la millora del projecte (tant en la producció com en la postproducció), així com en publicitat per donar-ho a conèixer i en participació en festivals i mercats.


Els actors principals (en ordre alfabètic)


Ana Bercianos


Javier Bermejo


Inés Diago      


Alberto Díaz        


Saturnino García


Nacho Loriente


Alberto Nicolás


Ruth Oblanca


Juan Pajares


Ivan Serrano


Miguel Ángel Serrano


 


WEB:              www.mediahoralapelicula.com


E-MAIL:          info@mediahoralapelicula.com


FACEBOOK:    www.facebook.com/mediahoralapelicula


TWITTER:       https://twitter.com/mediahorafilm


 

Largometraje producido por Raúl de Juan y dirigido por Epigmenio Rodríguez.
Escoge tu recompensa
20€
20€
- Aparició en els crèdits finals.
- Invitació per a l'estrena.
23 people have backed
50€
50€
- Tot l'anterior més...

- Invitació addicional per a l'estrena.
- Cartell de la pel·lícula signat pels actors.
- DVD amb la pel·lícula, making of i extres, quan s'editi.
19 people have backed
100€
100€
- Tot l'anterior més...

- Un exemplar imprès del story board signat pels actors i l'equip.
- Fotocall amb els actors el dia de l'estrena.
- Foto signada per aquests.
- CD amb la banda sonora de la pel·lícula.
15 people have backed
200€
200€
- Tot l'anterior més...

- 0,1% dels beneficis de la pel·lícula.
13 people have backed
500€
500€
- Tot l'anterior excepte la participació en els beneficis de la pel·lícula, que serà del 0,25%.
- Aparició en crèdits destacats.
11 people have backed
1000€
1000€
- Tot l'anterior excepte la participació en els beneficis de la pel·lícula, que serà del 0,5%.
1 people have backed
2000€
2000€
- Tot l'anterior excepte la participació en els beneficis de la pel·lícula, que serà del 1%.
- Aparició en crèdits inicials com a productor associat.
4 people have backed
5000€
5000€
- Tot l'anterior excepte la participació en els beneficis de la pel·lícula, que serà del 2,5%.
- Aparició en crèdits inicials com a coproductor.
0 people have backed