Login

Log in using your Facebook account

login facebook

Don´t you have an account?

increiblecdv

Project widgets

Vertical

<iframe src='https://www.lanzanos.com/apoya/2462/1/' width="200" height="285" frameborder='0'> </iframe>

Horizontal

<iframe src='https://www.lanzanos.com/apoya/2462/0/' width="334" height="110" frameborder='0'> </iframe>

Loogic Partners

En Loogic creemos en las personas y creemos que cuanto más cerca de ellas estemos, más podremos ayudarles y más podrán ayudarnos. Nosotros estamos limitados, somos un equipo magnífico pero que no llegamos a todas partes. Queremos tener personas que nos ayuden, sea de forma individual o desde empresas, que compartan la filosofía de Loogic y quieran ayudar a emprendedores, startups e inversores.

Nuestras áreas de acción son amplias, si crees que puedes ayudarnos en alguna de ellas, crees que puedes llevarlas a aquellos a los que nosotros no llegamos, queremos conocerte.

Loogic engloba:

 


Increïble Comestible Cerdanyola és un col·lectiu, sense ànim de lucre, composat per diferents persones, de totes les edats, que desitgen transformar l’espai públic del municipi, millorant la seva qualitat amb molts pocs recursos materials. Aquesta iniciativa ja va néixer a Todmorden (Anglaterra), l’any 2008. Avui dia, molts pobles del Regne Unit i França, també estan portant-la a terme.


Introduïm un nou ús a l’espai públic de la ciutat: el cultiu agrícola. Tot i així, la nostra tasca va molt més enllà: es basa en “activar l’espai públic” a molts nivells. No només ens dediquem a cultivar, no tindria cap sentit. Així doncs, fomentem un ús cívic, educatiu i actiu dels espais públics, preocupant-nos aspectes com la seguretat, el manteniment, la neteja, el disseny, la construcció, la història, etc.


Transformem alguns dels jardins i espais verds públics de la ciutat en horts urbans, és a dir, espais capaços de generar aliment. Com ja hem dit, la transformació, no només es basa en el fet treballar la terra, en la transformació física de l’espai deteriorat amb la “plantada” corresponent. També proporcionarem informació a totes les persones que s’adrecin a nosaltres sobre la iniciativa. De la mateixa manera que també eduquem a tots el públics catalogant les espècies que cultivem, oferint dades de tot tipus: temps de floració, temps de collita, freqüència del reg, etc. I finalment, el més important, gràcies al “calendari de reg”, responsabilitzem a veïns i veïnes del propi manteniment i reg de l’espai públic, tasca que veuen recompensada amb fruites, hortalisses i plantes aromàtiques.


Increïble i comestible perquè ...


Perquè, entre totes (tu també), volem millorar la qualitat dels espais públics de la nostra ciutat.Perquè posem en crisi la utilització d’aigua potable, d’una qualitat excel·lent, en el reg dels espais públics, només amb objectius estètics. L’estètica ha de ser també funcional.Perquè coneixem, com moltes teories sociològiques urbanes avancen, que el propi ús de l’espai públic genera benestar i seguretat a la pròpia activitat urbana. Espais públics oblidats, amb la presència de persones, recuperaran la seguretat i forjaran una nova identitat.Perquè totes hem de ser responsables de l’ús de l’espai públic. Entenem que totes les persones que viuen al municipi han de prendre cura del seu entorn, i no han de dependre de les brigades de jardineria, manteniment i neteja perquè l’espai públic tingui bona qualitat. I perquè volem fer conèixer als infants el passat agrícola de Cerdanyola.


 


 


 


 

Increïble Comestible Cerdanyola

location Cerdanyola del Vallès, España
Escoge tu recompensa
5€
reward
Etiqueta "Jo també sóc comestible"
Amb la teva aportació rebràs una etiqueta que podràs enganxar allà on vulguis.
1 people have backed
10€
reward
Bossa tèxtil "Jo també sóc Increïble Comestible"
Amb la teva aportació de 10 euros rebràs a casa una bossa tèxtil perquè la portis a comprar, a la universitat, allà on vulguis!
Color: bossa blanca amb logo negre.
12 people have backed
20€
reward
Samarreta "Jo també soc Increïble Comestible"
Si es realitza una aportació econòmica superior a 15€ es rebrà a domicili una de les nostres samarretes "Jo també sóc Increïble Comestible Cerdanyola".

Els colors disponibles són: samarreta blanca amb logo verd, samarreta grisa amb logo negre, samarreta verda amb logo blanc.
6 people have backed
30€
reward
Davantal "Jo també sóc Increïble Comestible"
Aquí tens el súper davantal "Jo també sóc Increïble Comestible Ceranyola". A què esperes per aconseguir-ho? Amb molt poquetes aportacions com la teva podrem aconseguir el nostre objectiu! Te'l farem a mida, si ens dius els colors, de davantal i del logo.

Colors de davantal disponible: blanc, negre, taronja, vermell i verd.
Colors de logo disponible: blanc, negre i verd.

La talla és única.
1 people have backed