Login

Log in using your Facebook account

login facebook

Don´t you have an account?

increiblecdv

El nostre projecte és absolutament autogestionat i, principalment, sense cap ànim de lucre. D'aquesta manera, qualsevol recaptació de recursos, materials o ecònomics, anirà destinada a cobrir les necessitats d'infraestructura que ens permeten portar a terme l'agricultura urbana a la ciutat.


Per tant, destinarem els recursos a aconseguir: terra, eines, planter, pals, fil, regaderes, fulls, fustes, etc. que són els materials que ens fan possible fer més verda la ciutat i més cívica.


 

Escoge tu recompensa
5€
reward
Etiqueta "Jo també sóc comestible"
Amb la teva aportació rebràs una etiqueta que podràs enganxar allà on vulguis.
1 people have backed
10€
reward
Bossa tèxtil "Jo també sóc Increïble Comestible"
Amb la teva aportació de 10 euros rebràs a casa una bossa tèxtil perquè la portis a comprar, a la universitat, allà on vulguis!
Color: bossa blanca amb logo negre.
12 people have backed
20€
reward
Samarreta "Jo també soc Increïble Comestible"
Si es realitza una aportació econòmica superior a 15€ es rebrà a domicili una de les nostres samarretes "Jo també sóc Increïble Comestible Cerdanyola".

Els colors disponibles són: samarreta blanca amb logo verd, samarreta grisa amb logo negre, samarreta verda amb logo blanc.
6 people have backed
30€
reward
Davantal "Jo també sóc Increïble Comestible"
Aquí tens el súper davantal "Jo també sóc Increïble Comestible Ceranyola". A què esperes per aconseguir-ho? Amb molt poquetes aportacions com la teva podrem aconseguir el nostre objectiu! Te'l farem a mida, si ens dius els colors, de davantal i del logo.

Colors de davantal disponible: blanc, negre, taronja, vermell i verd.
Colors de logo disponible: blanc, negre i verd.

La talla és única.
1 people have backed