Login

Log in using your Facebook account

login facebook

Don´t you have an account?

Project widgets

Vertical

<iframe src='http://www.lanzanos.com/cofinancia/apoya/2091/1/' width="200" height="285" frameborder='0'> </iframe>

Horizontal

<iframe src='http://www.lanzanos.com/cofinancia/apoya/2091/0/' width="334" height="110" frameborder='0'> </iframe>

Ambassadors

¿Qué es un embajador? Son las personas o instituciones que, de alguna manera, quieren apoyar el crowdfunding. Este apoyo se traduce en una aportación económica, material o en una campaña de comunicación específica para apoyar un área general (por ejemplo: libros, cine, videojuegos…) o un proyecto concreto.

Un embajador no es lo mismo que un mecenas. Un embajador no espera una recompensa específica a modo de retribución, el apoyo lleva implícita una actitud desinteresada que verá compensada con un aumento de su imagen de marca. En este sentido, la persona o institución que desea ser embajador aparecerá en la web de Lánzanos de forma destacada y su propuesta será divulgada a través de nuestras redes sociales, blog y canales de comunicación. Así mismo, el nombre de la marca será un destacado en las presentaciones y charlas que Lánzanos imparte a lo largo de todo el territorio nacional. La intención es que toda la comunidad conozca qué marcas trabajan en pro del crowdfunding.

Si deseas ser embajador y tu propuesta va dirigida a este proyecto en cuestión, no lo dudes y utiliza este espacio para ponerte en contacto con el artífice del mismo de forma directa. No olvides comunicárselo también el equipo de Lánzanos para que pongamos la campaña de divulgación en marcha.

¡Muchas gracias por creer en las buenas ideas!

¿Com sorgeix la idea “adopta el teu cirerer”?

A la meva família tenim una finca a
Jaraíz de La Vera que pertanyia al meu avi. Quan jo era petita, aquestes terres principalment es dedicaven al tabac i a la ramaderia, i va arribar un moment que això va deixar de ser rendible.

Fa 6 anys, en una petita parcel·la ven plantar uns cirerers. El que al principi semblava solament un terreny ple de
pals
, ara s'ha convertit en una plantació de la qual estem molt orgullosos. Les dues últimes primaveres, hem pogut regalar cireres als amics i coneguts, i sempre ens trobem la mateixa reacció: “Quina enveja, que bonic seria tenir un cirerer, veure els seus canvis al llarg de l'any, veure el cirerer en flor i poder recollir els seus riquíssims fruits”.

Aquest any, en el qual ja tindrem major producció (si la meteorologia ens ajuda), i perquè els costos de la plantació no se'ns disparin molt, se m'ha ocorregut la idea de buscar col·laboradors que amb una petita aportació vulguin adoptar un cirerer perquè puguin viure durant un any l'experiència de veure l'evolució del seu propi cirerer, i dur-se a casa les molt valorades cireres.

A més a l'adoptar un cirerer tenen l'excusa perfecta per a viatjar i conèixer La Vera, que és una regió amb molt encant.

Com pots adoptar el teu cirerer:

Si et converteixes en un dels nostres patrocinadors i adoptes el teu cirerer, aquesta experiència té les següents etapes:

1 . Tria el teu cirerer. Tenim dues possibilitats: pots venir a visitar la nostra finca i triar personalment el teu cirerer, o bé confiar en el nostre criteri i nosaltres triarem un cirerer per tu.

2 . Personalitza el teu cirerer. Si ens poses la teva adreça, rebràs per correu postal una etiqueta en la qual podràs dibuixar, escriure, o plasmar el que vulguis per a identificar el teu cirerer. Ens la retornes per correu i la posarem en el teu cirerer.

3 . Seguiment del teu cirerer.  Al llarg de l'any aniràs rebent via correu electrònic les imatges de com va evolucionant el teu cirerer, nosaltres ens encarregarem de tots les seves cures.


4 . Gaudeix del teu cirerer. Estarem encantats que vinguis a veure  la floració del cirerer per visitar el teu cirerer i vagis veient la collita que podrà tenir.

5 . Recol·lecció de les teves cireres. Encara que dependrà de com vingui la primavera, l'època habitual de la recollida de les cireres en la nostra finca és aproximadament entre el 10 de maig i el 25 de juny. Nosaltres t'avisarem en quina data aproximada estaran les teves cireres. Si tu no pots venir en la data que et marquem per a fer la recol·lecció, podrem fer-te l'enviament pagant els costos addicionals.

Amb aquest projecte volem que els nostres col·laboradors puguin sentir l'emoció d'agafar les seves pròpies cireres, dur el camp a la seva casa i poder compartir la collita amb la seva família i amics.

Ara està molt de moda el regalar una experiència.  Crec que pot ser original per a algú a qui s'aprecia regalar-li l'adopció d'un cirerer. També pot ser divertit compartir amb el grup d'amics la jornada de recollida de les cireres.

Encara que nosaltres posem tot l'esforç i afecte en aquest projecte, no estem exempts del risc que una tempesta o una epidèmia espatllin la collita, l'agricultura té aquests riscos.  Si això ocorregués, l'aportació del
adoptantpot passar a la collita del any següent o podríem retornar-te la meitat de la seva aportació.

About the project creator

Soy una estudiante de ADE-COMUNICACIÓN AUDIOVISUAL, estoy en mi último año de carrera y en mi cabeza ya “bullen” las ideas. Soy una chica de ciudad, que estudia en Madrid, pero desde pequeña he vivido por mi familia la experiencia del campo y lo que más me gustaba era ir a coger cerezas y frambuesas a la finca de mi abuelo. Me gustaría acercar a la gente de ciudad el campo y fomentar la visita a las zonas rurales como es mi pueblo Jaraíz de la Vera. Si quieres contactar conmigo puedes hacerlo a traves del correo electrónico: adoptatucerezo@gmail.com o por twitter en @adoptatucerezo
191% FUNDED
Proyecto finalizado
66 backings
2490€ of 1298
Rewards for backing
25€
reward
0 of 15 availables
Recol•lectar Fins a 8 Kg de cireres
Tindràs un cirerer que durà el teu nom o de la persona que desitgis i podràs venir quan el seu fruit estigui madur, jo t'avisaré amb uns dies d'antelació (entre el 10 de maig i el 25 de Juny) per poder planificar-lo bé.

Podràs recollir 4 quilos de les teves cireres, si el teu arbre tingués una producció mes alta, podràs dur-te, pels 25 euros, en comptes de 4 fins a 8 quilos de les teves cireres.

Si la producció del teu arbre fos menor; podries agafar els quatre quilos de cireres, que tens garantits.

Si no pots venir a recollir les cireres, podrem enviar-te-les per missatgeria, (sempre que a la teva localitat, Seur tingui servei de paqueteria) però els costos de l'enviament correrien pel teu compte.
15 people have backed
35€
reward
14 of 30 availables
6 quilos de Cireres en la teva casa
Ens agradaria que tots poguéssiu venir a conèixer La Vera però de vegades per distància, per no poder fer-lo en les dates de la recol•lecció, o per altres motius, això no és possible.

En aquests casos, nosaltres farem la recol•lecció per tu i ens encarregarem d'enviar-te a la teva casa (sempre que a la teva localitat, Seur tingui servei de paqueteria) sis quilos de cireres.

Perquè t'asseus agricultor, encara que sigui en la distància, tindràs un cirerer que durà el teu nom o de la persona que la teva desitgis i et manarem fotos de com evoluciona el teu cirerer.
16 people have backed
45€
reward
0 of 35 availables
Recol•lectar fins a 15 quilos de cireres
Tindràs un cirerer que durà el teu nom o de la persona que desitgis i podràs venir quan el seu fruit estigui madur, jo t'avisaré amb uns dies d'antelació (entre el 10 de maig i el 25 de Juny) per a planificar-lo bé.

Podràs recollir 8 quilos de les teves cireres, si el teu arbre tingués una producció mes alta podràs endur-te-la, pels 45 euros, en comptes de 8 fins a 15 quilos de les teves cireres.

Si la producció del teu arbre fos menor; podries agafar els 8 Quilos de cireres que tens garantits per la teva ajuda, d'altres arbres que no tinguessin padrí.
Si no pots venir a recollir les cireres, podrem enviar-te-les per missatgeria, (sempre que a la teva localitat, Seur tingui servei de paqueteria) però els costos de l'enviament correrien pel teu compte
35 people have backed